Uzaktan Eğitim Sürecinin Değerlendirilmesi Etkinliği Gerçekleştirildi

2020-2021 Akademik Yılı Güz döneminde eğitim öğretim faaliyetlerinin, yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilmesi üzerine bu sürecin değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe bölüm öğretim üyeleri ile öğrencileri katılmıştır. Etkinlikte öğrencilerden yaşadıkları bu süreci değerlendirmeleri istenmiştir. Özellikle uzaktan eğitim sürecinde alınan derslerde farklı öğrenme yöntemleri  ve derslerde ders başarısını belirlemek için birden çok ölçme aracı kullanılıp kullanılmadığı, bu süre içerisinde sınıf danışmanları ile ders sorumlusu hocaları ile sürekli etkili bir iletişim imkanı bulunup bulunmadığı, kütüphane kaynaklarının uzaktan erişim yoluyla kullanılıp kullanılmadığı ve bölüm etkinliklerinin yeterliliği gibi konularda öğrencilerden görüşleri istenmiştir. Bölüm öğretim elemanları da bu sürece dair görüşlerini belirtmişlerdir. Toplantı boyunca konuşulan konular doğrultusunda bölümün memnun olunan mevcut faaliyetlerini sürdürmeye çalışacağı ve yetersiz ya da eksik kaldığı noktalarda da iyileştirmelere gideceği belirtilmiş ve toplantı sona ermiştir.