Çevre Felsefesi Etkinlikleriyle İlköğretim Öğrencilerinin Çevreye Yönelik Tutumlarının Geliştirilmesi projesi kapsamında Fidan Dikim Etkinliği gerçekleştirildi.

Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi İrem Aslan Seyhan'ın, yürütücülüğünü üniversitemiz Felsefe Bölümü mezunu ve aynı zamanda Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisi Ahmet Yücel'in, Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisi Yağmur Dağ'ın, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 2. Sınıf öğrencisi Metin Taş'ın yaptığı "Çevre Felsefesi Etkinlikleriyle İlköğretim Öğrencilerinin Çevreye Yönelik Tutumlarının Geliştirilmesi" adlı TÜBİTAK 2209-A projesi kapsamında 03 Nisan 2023 tarihinde Amasra Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri üniversitemize davet edildi. Öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapıldı, ardından öğrencilere Kutlubey Kampüsü Merkez Kütüphane'si gezdirildi.