2022-2023 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 11.00’de Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemizdeki tüm öğrencilere "BARÜ UZEM 2022-2023 Bahar Dönemi Bilgilendirme Toplantısı" yapılmıştı. https://www.youtube.com/watch?v=GeQQPfwD9N8 linkinden yapılan toplantının kaydını izleyebilirsiniz.

24 Şubat 2023 Cuma günü saat 14.00’de de bölüm öğretim elemanları tarafından Felsefe Bölümü öğrencilerine yönelik ikinci bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. 2022-2023 Bahar döneminin uzaktan eğitim süreçlerine hazırlık amaçlı düzenlenen toplantıda, üniversitemizin e-ders sistemi tanıtılmıştır. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin web sayfasında yer alan kılavuzların ve kısa tanıtım videolarının incelenmesi önerilmiş ve yine aynı şekilde bu süreçte Felsefe bölümü web sayfasının düzenli olarak takip edilmesinin gerekliliği vurgulanmıştır. Toplantı öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile sonlandırılmıştır.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi sayfasına erişmek için tıklayınız.
  • Akademik kadromuza Dr. Öğr. Üyesi Tolgahan TOY katıldı.

• Felsefi Problemler Atölyesi'nin Dördüncü Etkinliği Gerçekleştirildi

• Felsefe Sohbetleri Etkinliği - Yapay Zekada Saydamlık

• KA171 Ülkeleri ile Erasmus Hareketliliği Kapsamında Bölümümüze Ziyaret

• 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bölümümüz Öğrencilerinin Projesi, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 1. Dönem Çağrısı Destek Hakkı Kazandı.

• BARÜ Felsefe Bölümü Öğrenci Kitapları Serisi

• Felsefe Sohbetleri Etkinliği - Türk Edebiyatında Toplumsal Cinsiyet

• 9. İstihdam ve Kariyer Günleri

• Felsefe Sohbetleri Etkinliğinin Yedinci Oturumu "Günümüzden Bakınca Sanatta 'Feminist Etik' Tartışmaları" Etkinliği Düzenlendi