2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarımızın Katılımıyla Üniversitemizin Mezuniyet Töreni Yapıldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 14’üncü yılında 3 bin 990 lisans ve önlisans öğrencisini görkemli törenlerle mezun etti.
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kutlubey Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 2 ayrı törende Türkiye’nin 81 ilinden ve birçok ülkeden binlerce kişi katıldı.
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Kutlubey Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 2 ayrı törende Bartın Üniversitesi birincisi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunu Tuğba Deniz ile önlisans birincisi Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı mezunu Vedat Sevcan bir konuşma yaparak mezuniyet kütüğüne isimlerinin olduğu plaketi çaktılar.
Bartın Üniversitesi lisans ikinciliğini Eğitim Fakültesinden Büşra Baş ile Merve Çağlayan paylaşırken, lisans üçüncüsü ise Eğitim Fakültesinden Fatih Köse oldu. Önlisans programlarında ise üçüncülüğü Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Zeynep Bostanbaşı ve Sinem Maltutar ile Bartın Meslek Yüksekokulundan Beyhan Elmas aynı not ortalaması ile elde ederken, ikinci Bartın Meslek Yüksekokulundan Selma Yemelek olarak açıklandı.
Büyük bir coşku yaşandı
Fakültelerinde ve meslek yüksekokullarında dereceye girenlere ödülleriyle birlikte başarı belgelerinin de verildiği törende hep bir ağızdan mezuniyet yemini edildi. Geri sayımla birlikte keplerin atılmasıyla ise büyük bir coşku yaşandı. Kep atma seremonisiyle sona eren törenlerin ardından öğrenciler, kendileri için hazırlanan alanlarda fotoğraflar çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Felsefe bölümü öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte bölüm öğretim elemanlarımız derece ile mezun olan öğrencilerimize başarı belgelerini ve mezuniyet belgelerini verdiler. Etkinlik sonrası öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız birlikte fotoğraflar çektirmiş ve sohbetlerle etkinliği sonlandırmıştır.