Değerli Öğrencilerimiz,

YDİ 101- Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II derslerinin Ek Ders Sınavları 2 Ağustos 2023 Çarşamba günü Ağdacı Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi Binası 1. Kat SBF 112 (ED-K1-18) nolu sınıfta yüz yüze olarak yapılacaktır.

Saat: 10:30 ‘da YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I dersi ek sınavı,  Saat: 11:00 de ise YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II dersi ek sınavı yapılacaktır.

NOT: Ek ders sınavlarına azami öğrenim süresini dolduran önlisans-lisans öğrencilerimiz girebilirler.